İçeriğe geç

Yozgat Ankara Kac Tl

Yozgat Ankara arası otobüs kaç TL?

Yozgat Ankara arası otobüs bileti ne kadar? Yozgat Ankara arası otobüs bileti fiyatları 449.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 449 civarındadır.

Sorgun Ankara otobüs bileti kaç TL?

Sorgun – Ankara Otobüs Seferiobilet’te en ucuz sefer350,00 TLGünlük sefer sayısı58En ucuz firmaSelçuk Canlar TurizmSorgun – Ankara sefer sıklığı ne kadar?3s 57dkEn çok sefer yapan firmaKamil Koç1 satır daha

Yozgata’ya hangi otobüs firmaları gider?

Şehre yolcu taşımacılığı hizmeti veren otobüs firmaları arasında Erzincan Başak, Ses Turizm, Gülen Turizm, Öz Sivas Seyahat, Huzur Turizm, Süha Turizm, Mis Amasya, Iğdırlı Turizm, Yeni Adana, Can Barış Turizm, Esadaş ve Özlem Ardahan Turizm yer alıyor. .

Ankara Akdağmadeni otobüs bileti ne kadar?

Ankara – Akdağmadeni arası ucuz otobüs bileti fiyatı yaklaşık 350.00 TL’dir.

Ankara Yozgat arası kaç TL?

Ankara’dan Yozgat’a ucuz otobüs bileti fiyatı 280.00 TL civarındadır.

Yozgat Ankara arası trenle kaç saat?

Uraloğlu, Ankara-Sivas arasında karayoluyla ortalama 5 saat, trenle 12 saat olan seyahat süresini yüksek hızlı trenle 2 saate, Ankara-Yozgat arasında ise 1 saate indirdiklerini belirterek, “Ankara-Sorgun arasındaki mesafe 1 saat 40 dakikaya indi.” dedi.

Ankara Sorgun otobüs bileti kaç TL?

Otobüs bileti Ankara – Sorgun arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 211 km. Yaklaşık seyahat süresi: 3 saat ve 3 dakika. Son satış 12 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 280 TLGünlük seyahat sayısı: 19 Seyahat noktaları: 1 hat daha

Yozgat Sorgun kaç lira?

Yozgat Sorgun arası otobüs bileti fiyatları 169.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 169 TL civarında.

Ankara Yozgat Sorgun arası ne kadar?

Ankara ile Sorgun arası kaç kilometre? Ankara ile Sorgun arası yaklaşık 270 km’dir. Kamil Koç ile Ankara’dan Sorgun’a yolculuğunuz yaklaşık 3 saat 35 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Ankara Yozgat arası kaç saat sürüyor?

Otobüs bileti Ankara – Yozgat’ı arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 211 km. Yaklaşık seyahat süresi: 3 saat ve 7 dakika. Son satış: 7 dakika önce. En ucuz seyahat. 280 TL. Seyahat sayısı: Günlük 53 seyahat noktası. 1 satır daha

Yozgat dolmuş ne kadar?

(YOZGAT) – Yozgat’ta minibüs ücretlerine zam yapıldı. Belediye meclisi öğrenci biletini 10 liradan 12 liraya, kartlı yolculuk ücretini 12 liradan 15 liraya, ücretli yolculuk ücretini ise 15 liradan 20 liraya çıkardı.

Ankara Yozgat Sarıkaya otobüs bileti ne kadar?

En popüler Sarıkaya otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıGüzergahFiyatKahramanmaraş – Sarıkaya500Ankara – Sarıkaya599Şanlıurfa – Sarıkaya630Adana – Sarıkaya7005 diğer hatlar

Ankara şehir içi otobüs bileti ne kadar?

“Mevcut ücret Türkiye ortalamasının altında” Mevcut ekonomik durumdan kaynaklanan zorunluluk nedeniyle UKOME toplantısında alınan yeni kararda; 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren tam bilet ücreti 21 TL, öğrenci bileti ücreti 10,50 TL ve öğrenci aboneliği ücreti aylık sınırsız 300 TL olacak.

Ankara’da otobüs fiyatları kaç lira oldu?

ANKARA TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ 2024 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren 7,50 TL olan tam bilet ücreti 15 TL’ye, 4 TL olan indirimli bilet ücreti ise 7,50 TL’ye çıkarılmıştır. -Ankara’da toplu taşımaya %40 zam yapılmasının ardından tam bilet ücreti 15 TL’den 21 TL’ye çıkarılacaktır. -Ankara’da öğrenci biletleri 7 TL 50 Kuruş’tan 10 TL 50 Kuruş’a çıkarılacaktır.

Sivas Ankara otobüs bileti kaç TL?

Sivas Ankara arası otobüs bileti ne kadar? Sivas Ankara arası otobüs bileti fiyatları 550.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 550 civarındadır.

Yozgat Ankara arası kaç saat otobüsle?

Yozgat ile Ankara arasındaki toplam mesafe 213 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat 30 dakika sürmektedir.

Ankara Yozgat karayolu kaç saat?

Ankara Yozgat arası mesafe yaklaşık 237 km’dir. Kamil Koç ile Ankara Yozgat arası yolculuğunuz yaklaşık 2 saat 45 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Sivas Ankara otobüs bileti kaç TL?

Sivas Ankara arası otobüs bileti ne kadar? Sivas Ankara arası otobüs bileti fiyatları 550.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 550 civarındadır.

Kamil Koç Çorum Ankara kaç TL?

Çorum – Ankara arası uçuşlarımızın ortalama bilet fiyatı 300 TL’dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Sıska Escort